Готови ли сте за таблети в предприятието?   70 програми с отворен код, подпомагащи малкия бизнес   3 стъпки за ефективно планиране на приемствеността   Топ 10 причини да смятаме BlackBerry PlayBook за победител

Топ 10 причини да смятаме BlackBerry PlayBook за победител

Преглеждайки моделите на BlackBerry, можем да заключим, че те определено не са най-доброто на пазара. Дейвид Пог в Ню Йорк Таймс ги отхвърля с думите: “ Тези устройства водят към провал”. В“ Уолстрийт джърнъл „, Уолт Мосберг беше смекчителен към тези устройства, но в крайна сметка и той ги отхвърля. Списанието Laptop Magazine само споменава: „Някъде по пътя, BlackBerry загубиха своята класа.“

Но въпреки това има причини, може би непреодолими причини, поради които директорите на IT предприятията трябва да хвърлят поглед върху PlayBook. Защо? Това може да е просто начин да се задоволи нарастващото търсене на таблети без да се застрашава сигурността на инфраструктурата на организацията.

Ето 10 причини да сложите PlayBook в списъка за покупка:

1. “ PlayBook, е насочен към мобилните професионалисти“, казва Джон Джексън, анализатор в CCS Insight. И това е много важно. Това устройство не е предназначено като потребителски продукт, както е iPad.

2. PlayBook е с „7 екран и е ултра-преносим, също така има 1 GHz двуядрен процесор и 1 GB оперативна памет. За служителите, които са взискателни към един таблет, PlayBook е всичко от което се нуждаят.

Страници: 1 2 3 All

Сподели:

Edno23 Favit Svejo Twitter Facebook Google Buzz Delicious Google Bookmarks Digg