Готови ли сте за таблети в предприятието?   70 програми с отворен код, подпомагащи малкия бизнес   3 стъпки за ефективно планиране на приемствеността   Топ 10 причини да смятаме BlackBerry PlayBook за победител

70 програми с отворен код, подпомагащи малкия бизнес

Въпреки че проучванията показват, че над 90% от големите предприятия използват най-малко едно приложение с отворен код, приблизителният процент на малките предприятия, които използват софтуер с отворен код е по-нисък. И все пак софтуера с отворен код предлага на малките предприятия ниски разходи и гъвкавост, на които предприятията се радват.

Така че защо по-малките фирми не избират отворения код?

На първо място, много собственици на малки предприятия просто не са наясно с броя и разнообразието на високо качествен софтуер с отворен код. За улеснение, ние Ви предлагаме актуализиран списък от приложения, които могат да заместят подобаващо своя конкурентен платен вариант. Списъкът съдържа редица нови продукти, сортирани в категории, които могат да представляват  интерес за малките предприятия.

Дори ако малките фирми са наясно със софтуера с отворен код, някои от собствениците на малки предприятия се колебаят дали да използват източници с отворен код. В края на краищата, ако вашият IT отдел е малък, то най-вероятно той ще се надява да получи помощ, когато нещо се обърка или има голям проблем.

За щастие, голяма част от приложенията в списъка, в момента предлагат платена поддръжка. Също така, голям процент от тях вече са на разположение под формата на софтуер-като-услуга (SaaS).

Страници: 1 2 3 4 5 All

Сподели:

Edno23 Favit Svejo Twitter Facebook Google Buzz Delicious Google Bookmarks Digg