Готови ли сте за таблети в предприятието?   70 програми с отворен код, подпомагащи малкия бизнес   3 стъпки за ефективно планиране на приемствеността   Топ 10 причини да смятаме BlackBerry PlayBook за победител

Готови ли сте за таблети в предприятието?

Не мислите, че вашето предприятие е готово за таблети? Помислете отново.

Пазарът на таблети може все още да е доста млад, но той бързо се превръща в много подходящ за корпоративните Информационни технологии. Как предприятията използват таблетите днес и какво трябва да се направи за да се използват все повече в бъдеще?

Дейвид Уилис, вицепрезидент на социологическата агенция Gartner смята, че до 2013 г., 80 процента от фирмите ще използват таблети. Той отбеляза, че таблетите изпълняват различни нужди в рамките на едно предприятие, в сравнение с лаптопите или смартфоните.

Според Уилис, таблетите са полезни за бърз достъп и за използване в случаите, когато потребителят не иска да чака лаптопа да зареди. Той допълни, че най често таблетите  се използват за обработка на документи, за осигуряването на видео, за продажби, работа в сферата на бизнеса и анализи.

„В интерес на истината има приложения за най-различни цели, така че таблета може да бъде също толкова полезен, колкото и лаптопа“, заяви Уилис.

Страници: 1 2 All

Сподели:

Edno23 Favit Svejo Twitter Facebook Google Buzz Delicious Google Bookmarks Digg