12 велики технологични иновации   70 програми с отворен код, подпомагащи малкия бизнес (част 2)   Специален доклад – Вижте технологичното цунами преди да ви удари   Доклад по случай Деня на Земята : Зелените възможности в IT сферата

12 велики технологични иновации

През август тази година ще бъде 30-та годишнина от първия персонален компютър IBM. Този скромен компютър промени нашия свят. Не, IBM не е първият производител на PC, но тогава компанията направи революция в тази индустрия. Този компютър създаде една цяла система от партньори и доставчици и подтикна развитието на десктоп приложения като Lotus 1-2-3.

Поглеждайки назад в последните 30 години, имаше доста еволюции, които могат да се нарекат най-големите иновации на технологиите. Все пак, тези приложения / продукти / решения са водещи сигнали за промяната.

1. Apple App Store (пазар на мобилни приложения)

iPhone на Apple, iPod Touch и сега iPad се възползват от общия App Store, където разработчиците могат да продават или предлагат безплатно приложения за тези мобилни устройства. И докато не са налице законови аргументи за своеволието на Apple в приемането на определени програми и неприемането на други, никой не може да твърди, че Apple App Store няма огромен успех.

Със стотици хиляди приложения, системата на Apple не прилича на никоя друга. Има програми за почти всичко, за всеки ден. Apple е изключително практичен за употреба, така че докато теглите някое приложение вие можете да се наслаждавате на вашето устройство.

Страници: 1 2 3 4 5 6 All

Сподели:

Edno23 Favit Svejo Twitter Facebook Google Buzz Delicious Google Bookmarks Digg