Google обяви Android OS за компютри: Да се притесняват ли Apple и Microsoft?   Ръководство за безплатен антивирусен софтуер

  Уморени ли сте от непрекъснатата игра с програмисти, тестери и оперативни служители?   SharePoint сайтовете възпрепятстват управлението

Ръководство за безплатен антивирусен софтуер

Въпреки че AVG, Microsoft, Comodo и Avast не са единствените доставчици на безплатен антивирусен софтуер, те са едни от най-популярните. Така че, ако не желаете да плащате всяка година за антивирусна защита, ние ще ви помогнем да решите коя безплатна програма да използвате. Нека ги разгледаме:

Avast Antivirus 6

Първо, нека да разгледаме безплатната версия на Avast за домашни потребители: Avast Antivirus 6. Той включва защита от вируси, шпионски софтуер и много др. В допълнение към основните функции, ето някои от разширените функции, които ще намерите:

Щит в реално време: Системата щит за файлов мониторинг сканира файловете, които отваряте, записвате и съхранявате на компютъра. Тя служи като основен компонент за защита и е подобна на други скенери в реално време. Освен това, Avast също така предвижда допълнителни скенери, които следят специфични връзки за потенциално откриване на инфекцията, преди да достигне до файловата система. Тези щитове наблюдават Вашата поща, уеб, P2P, IM и мрежовия трафик.

Страници: 1 2 3 All

Сподели:

Edno23 Favit Svejo Twitter Facebook Google Buzz Delicious Google Bookmarks Digg