Пет Въпроса за Windows 8   Ръководство за безплатен антивирусен софтуер (част 2)   Нарастване ролята на IT мениджъра: технологии и иновации   SharePoint сайтовете възпрепятстват управлението (част 2)

Ръководство за безплатен антивирусен софтуер (част 2)

В миналия брой Ви представихме две много добри безплатни антивирусни решения. Тук продължаваме с останалите две от тази статия.

AVG Antivirus Free Edition 2011

AVG Antivirus Free Edition 2011 осигурява защита за домашни потребители срещу вируси, шпионски софтуер и руткитове. Неговата защитна функционалност е изключително добра, в сравнение с предходните две решения. Има няколко забележителни характеристики:

Линк скенер: Показва оценка за безопасност на връзките в резултатите от търсенето. Това ви помога да идентифицирате опасните сайтове, преди да ги посетите. Тази функционалност е подобна на това, което предоставят други антивирусни решения (като Avast).

Desktop джаджа: По избор можете да включите малка притурка, която остава на десктопа на Windows. Можете да проверите състоянието на AVG, да започнете сканиране, както и да направите проверка за актуализации. Има и комбинации за Facebook, Twitter, както и поле за търсене. Но имайте предвид, полето за търсене не може да се използва за други доставчици, като Google.

Страници: 1 2 3 4 All

Сподели:

Edno23 Favit Svejo Twitter Facebook Google Buzz Delicious Google Bookmarks Digg