5 начина да се отървете от старите компютри   Как да подобрите Вашата Бизнес страница във Facebook   Промяната вече не е достатъчна, време е за трансформация (част 2)   Инцицент в облака, но …

Как да подобрите Вашата Бизнес страница във Facebook

Когато създавате Facebook Бизнес страница или фен страница за вашия бизнес, ще се сблъскате с едно предизвикателство – да създадете нещо, което е по-различно от статична, стандартна Facebook страница.

С изключение на описанието, което добавяте, вашата бизнес страница във Facebook, без никакви допълнителни работи, ще изглежда по същия начин, както и много други страници на този популярен сайт за социални контакти. Имайки страница във Facebook, това не означава, че автоматично потребителите ще се обръщат към Вас.

Най-добрият начин да бъдете забелязани и да има хора, които да се възползват от бутона „Харесва ми“ на страницата е да имате професионален разработчик, който да направи целенасочен дизайн на Вашата Facebook страница, а така също и да се насочите към използване на Facebook за добавяне на снимки, видео и други активи. Това ще ви помогне да подчертаете какво може да предложи Вашият бизнес, а също и да направите Facebook страницата привлекателна дестинация за клиентите си.

Разбира се, че проектът ще струва пари и ще отнеме време. Тук ще ви предложим няколко интересни идеи как да направите вашата Facebook бизнес страница стилна.

Страници: 1 2 3 4 All

Сподели:

Edno23 Favit Svejo Twitter Facebook Google Buzz Delicious Google Bookmarks Digg