Ръководство: Какво да търсите в следващия си лаптоп?   Ревю на монитор: NEC MultiSync E231W   Специален доклад: Преход на вашата организация към Ерата на Комуникацията   Разработване на успешни проекти

Специален доклад: Преход на вашата организация към Ерата на Комуникацията

В последните няколко десетилетия, ИТ работят здраво, за да помогнат на компаниите да имат бърза и гъвкава организация в информационната епоха. ИТ непрекъснато намират нови и по-добри начини за разпростране и изобразяване на данни и информация. Повечето компании имат постоянен достъп до имейл и уебсайтове чрез най-различни устройства, като смартфони, смарт-таблети, лаптопи, настолни компютри… и всъщност, трудноможе да се намери област, в която някоя организация не предлага достъп до информация.

Повечето компании изпитват проблеми от информационната епоха. Получават повече имейли, отколкото могат да смогнат да прочетат. Имат безброй програмни средства за сътрудничество, с които се опитват да взаимодействат. Участници са в много групи и организации, които предоставят информация. Част от тях са абонирани за платени и безплатни е-бюлетини, RSS фийдове и други. Именно за това, много от шефовете на компании постоянно изпращат планове, директиви, цели и стратегии на организацията, в опит да накарат хората по всички нива да предприемат действие по тези проблеми.

Страници: 1 2 3 All

Сподели:

Edno23 Favit Svejo Twitter Facebook Google Buzz Delicious Google Bookmarks Digg