5 начина да се отървете от старите компютри   Как да подобрите Вашата Бизнес страница във Facebook   Промяната вече не е достатъчна, време е за трансформация (част 2)   Инцицент в облака, но …

5 начина да се отървете от старите компютри

Независимо дали притежавате или управлявате малък бизнес с десетки компютри или работите у дома с персонален компютър, в един момент ще трябва да замените вашите компютърни системи. Когато това време дойде, какво ще правите със старите си компютри? Имате различни възможности – продажба, дарение, ъпгрейд, използване за други цели или рециклиране – всяко с предимствата и недостатъците си. Нека да разгледаме различни възможности.

Какво да направите със старите компютри?

1. Можете да го/ги продадете

Нашият първи избор е старите компютри да се продават, тъй като приходите може да помогнат за компенсирането на разходите за ново оборудване. В зависимост от това, какъв е вашия стар хардуер, можете да заключите обаче, че продажбата не е икономически ефективен вариант. Да речем например, че системата ви е на стойност 400лв. Онлайн търговете, вземат процент от продажбата, а ако включим и транспортните разходи, то Вашите приходи могат да бъдат доста минимални.

Друг фактор е фактът, че вие трябва предварително да проучите стойността на компютърните системи в настоящия момент, да направите необходимата реклама, трябва да наблюдавате търга и накрая да управлявате доставката на стоките. Тези разходи идват от печалбите ви, а вие трябва да решите дали си струва времето и енергията ви.

Страници: 1 2 3 All

Сподели:

Edno23 Favit Svejo Twitter Facebook Google Buzz Delicious Google Bookmarks Digg