5 съвета да направите вашия уебсайт „приятелски мобилен”   Как да защитите паролите на вашата фирма   Промяната вече не е достатъчна, време е за трансформация
(част 3)
  Развенчаване на петте най-големи мита относно Споразуменията за нивото на обслужване

Промяната вече не е достатъчна, време е за трансформация
(част 3)

В края на осемдесетте години, много футуристи прогнозираха, че до края на деветдесетте, нашите офиси ще бъдат изцяло електронни, без никакви книжа. Ние все още чакаме. Когато дойде края на деветдесетте години, експерти започнаха да прогнозират, че в рамките на година, ние няма да имаме повече търговски центрове. Но моловете все още съществуват.

Изпълнителните директори, ръководителите и популярната преса, всички са склонни да правят също толкова фалшиви предположения за бъдещето на технологичните промени. Всеки път, когато се внася нова категория продукт, те допускат, че по-старата категория скоро ще изчезне.

Но не това е начина, по който се получават нещата.

Най-горещите нови технологии не е задължително да заменят по-старите. Вместо това, те често съжителстват с тях, рамо до рамо. Защо? Това е така, тъй като старата технология има свой уникален профил на функционални предимства, които новата технология никога не замества изцяло. В случая на хартията, тя е евтина, преносима, ​​сгъваема, можете да задраскате неща от нея. Най-хубавото е, че не изчезва за разлика от нещата на компютъра ви, с които може да се случи това. Дигиталността очевидно също има своите силни страни. Тенденцията е да се използват и двете.

Ние сме склонни да се поздравяваме с иновациите, но въпреки това ще се запазят и в бъдеще, както хартийните и безхартийните(електронните) средства, така и цифровите и аналоговите устройства, старите медии и новите медии.

Обемът и пазарния дял за по-старата технология няма да остане непроменен. Очевидно ще има допълнителни парчета извадени от пая, някои по-малки, някои по-големи. Но и двете –  интегрирането на нови технологии и стари технологии имат удивителен начин за използване на части от пая.

Връщайки се към нашата дискусия на Web 4.0 и света на ултра-интелигентните електронни средства, следвайки описания току що принцип може да заключим,  че без значение колко сложни и полезни електронни асистенти ще има, те никога няма да заменят живото взаимодействие с друг човек. Тези фирми, които най-умело интегрират електронните средства в реално време ще бъдат тези, които в крайна сметка преуспяват и доминират на техните пазари.

Страници: 1 2 3 All

Сподели:

Edno23 Favit Svejo Twitter Facebook Google Buzz Delicious Google Bookmarks Digg