Ръководство: Какво да търсите в следващия си лаптоп?   Ревю на монитор: NEC MultiSync E231W   Специален доклад: Преход на вашата организация към Ерата на Комуникацията   Разработване на успешни проекти

Ревю на монитор: NEC MultiSync E231W

Напоследък, има някои функции, които станаха повсеместни сред новите LCD монитори. Вземете, например, фоновото (LED) осветление. Това, което започна като точка на продажба се превърна в необходимо условие. Заедно с това по-енергоефективните начини за използване („зелената кампания”) станаха реклама на всеки монитор. И има защо, тези екрани не само изглеждат добре, но и ни карат да се чувстваме добре – дали защото помагаме за опазването на околната среда от токсични замърсители или помагаме на себе си чрез по-ниски сметки за ток.

Затова не е изненада, че едно от най-новите предложения на NEC, MultiSync E231W, продължава наскорошната традиция на компанията от пускането на LCD монитори с LED осветление, възхвалявайки щадящите околната среда фунции. Този 23-инчов широкоекранен дисплей предлага 1920 x 1080 пълна HD резолюция (още една от тези повсеместни функции) на цена от $299. Но нека погледнем по от близо и да видим дали E231W е просто още едно „зелено“ устройство, или наистина изпъква от останалите.

Страници: 1 2 3 All

Сподели:

Edno23 Favit Svejo Twitter Facebook Google Buzz Delicious Google Bookmarks Digg