Ревю: Samsung Galaxy Tab 10.1   Chromebook компютрите са вече на пазара: Има ли бъдеще за тях?   Каква е ролята на ИТ в предприятието?   Технологични комикси

Ревю: Samsung Galaxy Tab 10.1

Таблетите продължават да държат челните позиции и да се катерят все по-високо. iPad подготви сцената за новата ера на таблетите. Чудото на Apple, харесва ли ни или не, остава стандарт, чрез който се оценяват всички останали.

Преди около десет години, на пазара имаше устройства, наподобяващи таблетите, но те стояха по рафтовете на магазините. За съжаление, тези продукти не бяха много добре обмислени – те не бяха тънки, живота на батерията им беше ужасно кратък и нямаха екстрите на сензорния дисплей.

Но, нещата много са се променили от тогава. Мобилните процесори са станали по-бързи и по-енергийно ефективни. Съхранението е по-евтино. Сега е по-лесно от всякога да съхранявате всичко в една малка рамка. Apple успяха да вземат огромен пазарен дял по отношение на таблетите – един пазар, където те дори не се конкурираха до преди няколко години. Днес обаче, все повече световни производители се опитват да навлязат на този пазар и да спечелят потребителите. Един от тях е Samsung.

Galaxy Tab 10.1 е първият таблет за потребителите, който е по-тънък от iPad 2. Samsung всъщност излезе от своята следвана посока, за да направи таблет, който е по-тънък от основния им конкурент, Оригиналния Tab 10.1 (всъщност, е прекръстен на Tab 10.1v) следва нов план. Новият план е довел до това: един от първите таблети с операционната система Android 3.1.

Дали този ултра-тънък таблет ще победи iPad 2 на Apple? Дали таблетът Galaxy Tab 10.1 ще има подкрепата на достатъчно голям брой апликации, за да бъде съперник на впечатляващия каталог на IOS? Има ли наистина основателна причина да изберете този таблет, като цената му е колкото таблета на Apple? Ние ще проучим тези въпроси в следващите страници, за да можете да направите правилния избор.

Страници: 1 2 3 All

Сподели:

Edno23 Favit Svejo Twitter Facebook Google Buzz Delicious Google Bookmarks Digg