Готови ли сте за новата ера – IPv6?   6 правила за впечатляваща PowerPoint презентация   Ползите от аутсорсинга за една IT компания   Как да увеличите IT стойността на Вашия бизнес

Ползите от аутсорсинга за една IT компания

Има много поддръжници на ИТ аутсорсинга, но през последните няколко години, услугите предоставяни от голям брой източници направиха аутсорсинга жизневажна опция.

Има десетки бизнес процеси, които са необходими, за да управляват и да развиват бизнеса, но те не добавят стойност към продуктите или услугите, които компанията произвежда . Например, човек може да си мисли, че производителят на облекло е в бизнеса на рокли, обаче, когато наистина погледнете техния бизнес те са в дизайна на рокли и маркетинга.
Всеки бизнес процес, който не е пряко свързан с проектиране и маркетинг  не добавя стойност към процеса. Тези бизнес процеси трябва да се разглеждат като възможни кандидати за предоставяне към аутсорсинг партньор, чиято дейност ще бъде да прави счетоводните процеси толкова ефикасни, колкото е възможно.

Когато се вгледаме в аутсорсинга по отношение на бизнеса, то ако разглеждаме само преките разходи ще видим, че наемането на хора и поставянето им на дадено място за определен бизнес процес може да струва по-малко отколкото ако имате собствен персонал за тази цел. Въпреки това, гледайки в по-голямата картина – включително алтернативните разходи – ще видите по-реалистична картина на разходите за аутсорсинг.

Страници: 1 2 3 All

Сподели:

Edno23 Favit Svejo Twitter Facebook Google Buzz Delicious Google Bookmarks Digg