Ръководство: Какво да търсите в следващия си лаптоп?   Ревю на монитор: NEC MultiSync E231W   Специален доклад: Преход на вашата организация към Ерата на Комуникацията   Разработване на успешни проекти

Ръководство: Какво да търсите в следващия си лаптоп?

Когато е време да си купите нов ноутбук компютър, вариантите могат да бъдат изумително много. Това не е необичайно, когато става въпрос за популярна компютърна платформа като лаптопите. В глада си за пазарен дял, производителите на този вид компютри не се поколебават от смесването и сравняването на функциите на собствените си продукти с тези на конкуренцията, дори с риска понякога да объркат хората, на които се опитват да продадат стоките си. Затова ето някои неща, които може да вземете в предвид преди да закупите новият си преносим компютър.

Говорейки по принцип, ноутбуковете могат да бъдат разделени на няколко широкообхватни категории. Има нетбукове – това са лаптопи с малък размер, обикновено с 10.1-инчов (някои с 12-инчов) екран и минимална производителност на процесора, обикновено Intel Atom ( въпреки че споделят някои от функциите на ноутбуковете, те всъщност са в свой собствен отделен клас).

Страници: 1 2 3 4 All

Сподели:

Edno23 Favit Svejo Twitter Facebook Google Buzz Delicious Google Bookmarks Digg