15 клавишни комбинации, с които можете да повишите вашата производителност на компютъра   20 Linux Алтернативи за приложенията на Windows


  Четирите принципа на една успешна стратегия за данни   Петте най-големи грешки в автобиографията на един IT мениджър

Петте най-големи грешки в автобиографията на един IT мениджър

Голяма част от кариерното развитие се основава на вътрешни издигания и / или наемане на нови лица. Когато се състезават за дадена позиция вътре в компанията, служителите обикновено знаят кои са, така че автобиографията не е чак толкова важна.

Автобиографията е най-важна, когато човек активно търси възможности, независимо дали в момента работи или е в преход. В тези случаи, не е нужно самостоятелно да изберете публика за вашето внимание. Това е преди всичко работа на автобиографията. Тя може да Ви осигури вниманието на някого.

Ако попитате 20 различни хора какво трябва да притежават IT мениджърите, вие ще получите 20 различни мнения. IT мениджърите се наемат въз основа на виждането на изпълнителния директор, дали автобиографията на кандидата адекватно предлага достатъчно потенциал за бъдещата работа.

За тази цел, докато нямате перфектна автобиография, има общи принципи, които могат успешно да привлекат вниманието на служителите по подбора на персонал, както и на работодателите.

Това, което следва са петте най-големи грешки в автобиографиите, които не следват тези основни принципи:

№ 1: Не представяйте „професионални качества – Добрия брандинг вероятно е основополагащ принцип на добрата автобиография, след което всичко останало е следствие. Добрата автобиография на един IT мениджър дава пълна хронология на кариерата, но тя не само дава хронология, тя показва, че вие ​​сте много добър в това, което правите.

Страници: 1 2 3 All

Сподели:

Edno23 Favit Svejo Twitter Facebook Google Buzz Delicious Google Bookmarks Digg