Какво означава Google + за Вашия бизнес?   20 Linux Алтернативи за приложенията на Windows (част 2)   3 подхода за изграждане на Вашата CMS система   Четирите принципа на една успешна стратегия за данни (част 2)

Какво означава Google + за Вашия бизнес?

Новата социална мрежа Google + е много обсебваща. Има много социални мрежи, но Google +  определено заслужава внимание. Но дали е подходяща  за вашия бизнес? За да разберете това, ще ви разкажем какво представлява Google +  и какво може да ви даде.

Какво е Google +?

Google + е социална мрежа, най-близка по стил до Facebook. Това е място, където всеки човек може да публикува статуси, съдържащи текст, видео, снимки и / или линкове. Има меню за коментари под връзките, изображенията и видео клиповете. Можете да определите вашите любими неща и да ги групирате в „Кръгове“, така че да можете да изберете къде да насочите Вашето внимание. Плюс това, можете да изпратите вашите съобщения до конкретен човек, към определен кръг, към всички кръгове или към обществото като цяло, което означава, че можете да контролирате изхода и входа на всички съобщения.

Защо е подходящ за вас?

Google + има някакъв реален потенциал да бъде невероятен, защото има господството на Google търсенето. Google може да промени ранга на дадена страница, на базата на това колко хора са посочили връзка към  конкретната страница. Хубавото е, че Google +  не се бори за стойността на преходни връзки, идващи от места като Twitter и Facebook. Google + е изградил тази система, за да разберем по-добре това, което хората искат да споделят и колко много хора избират да участват в споделянето. По този начин те ще разбират доста бързо стойността на съдържанието на дадена страница, споделено чрез тяхната платформа. Всичко това на база действията, които хората предприемат там, което е много по-лесно да се проследи.

Страници: 1 2 All

Сподели:

Edno23 Favit Svejo Twitter Facebook Google Buzz Delicious Google Bookmarks Digg