Топ 10 на най-добрите Android телефони   Предстои ли криза в идентичността на Desktop компютрите?   Скоро ще настъпи ерата на мобилното плащане   Как финансовите директори могат да възстановят компанията след бедствие

Топ 10 на най-добрите Android телефони

Ключовият фактор, по който Android значително се различава от най-големия си конкурент Apple е броят на телефоните, които използват операционната система на Google. Samsung произвежда голям брой Android-базирани телефони, Sony Ericsson също има не малък брой, Acer, LG, Huawei и много други производители също разчитат на Android OS.

Големият брой вариации в размера на екрана, мощността на процесора, софтуерните характеристики и дизайна правят намирането на най-добрият Android телефон за вас изключително трудно. Трябва ви физическа или виртуална QWERTY клавиатура? Искате резистивен сензорен екран? Widgets Android ли е най-доброто?
За да ви помогнем в намирането на на най-добрият Android телефон за Вас, ние сме ви подготвили десетте най-добри Android телефони  днес, подредени по рейтинг на хардуера, потенциал за ъпгрейд на операционната система, и разбира се външен вид.

Така че тук те са – десетте най-добри Android телефони.

Страници: 1 2 3 All

Сподели:

Edno23 Favit Svejo Twitter Facebook Google Buzz Delicious Google Bookmarks Digg