Топ 10 на най-добрите Android телефони (част 2)   5 съвета за по-добър бизнес уеб сайт   ITIL процесите не са универсални   Работа от дистанция

5 съвета за по-добър бизнес уеб сайт

Има едно правило, което обикновено важи за всички малки предприятия: те се грижат за своите клиенти. За малката компания, клиентите не са просто още една малка част от механизма, те са кръвоносната система на бизнеса. Много малки фирми разчитат на подкрепата на лоялните си потребители. Така че като собственик на малък бизнес,навярно вие искате да се грижите за клиентите си.

Ето няколко съвета за това как „да положите допълнителни усилия“, които могат да допринесат за успеха на  Вашия уеб сайт. Ние ви представяме списък от пет неща, които можете да направите, за да бъде Вашия уеб сайт по-приятен и по-продуктивен.

1. Добре е да имате мобилна версия

Мобилен сайт означава, че вашите клиенти ще могат да имат достъп до информацията Ви в движение, където и да се намират. Това също така означава, че те ще бъдат по-склонни да споделят сайта ви с приятели, тъй като те ще бъдат в състояние да го покажат на другите, дори когато не са на компютъра им у дома.

Като допълнителен бонус, мобилните сайтове често могат да бъдат по-достъпни за тези със зрителни увреждания или хората, които имат затруднения при използването на мишка, но могат да управляват уеб сайта чрез допир.

Ако не можете да си позволите да имате отделна версия на сайта си за всички мобилни потребители, препоръчително е вашия сайт да е четлив и приятен във възможно най-много версии.

2. Предоставяне на допълнителна информация

Вашите потребители търсят информация. Дори и ако даден потребител е попаднал на вашия сайт, за да направи покупка, първо ще иска да изследва вашите възможности и подробности за това какво предлагате. Помислете за тази задача чрез предоставяне на допълнителна информация, която допълва основното съдържание на вашия сайт.

Отделете време, за да предоставите на клиентите си информация за продуктите като ръководства, гаранционна информация, контакти на производителя, графики и диаграми и ръководства за отстраняване на проблеми. Това не само казва, „Ние се грижим за вас”, но също така прави сайта ви безценен ресурс, който посетителите ще продължават да посещават отново и отново.

Страници: 1 2 All

Сподели:

Edno23 Favit Svejo Twitter Facebook Google Buzz Delicious Google Bookmarks Digg