Ръководство за избор на таблети за малкия бизнес   8 места, където да използвате вашите ключови думи   Трансформиране на информацията в знания   Как да намерите перфектния човек за Вашата работа

Как да намерите перфектния човек за Вашата работа

Когато става въпрос за наемане на персонал, много често има вероятност за допускане на грешки. Малко ИТ директори имат време и бюджет, за да се посветят на повторно търсене на персонал, ако първоначалния подбор не е бил достатъчен. Най-често, решението трябва да се вземе на момента!

Разбира се, постигането на тази цел често е по-лесно да се каже, отколкото да се направи. За да идентифицирате най-добрият човек за дадена позиция, то той трябва да задоволи вашите очаквания още от самото начало. Ето няколко въпроса, които могат да ви помогнат да определите най-добрият кандидат за Вашата свободна позиция:

Какво знаете за нашата компания и защо искате да работите тук?

Хората, които са действително заинтересовани да работят за вашата фирма ще отделят време, за да разберат всичко за нея. Те просто няма да повтарят фактите, описани на вашия сайт, те ще отчетат с какво могат да помогнат за развитието на компанията ви.

Какво бихте се надявали да получите от тази работа?

Обърнете внимание на това дали кандидатите се фокусират само върху краткосрочни цели или целят дългосрочно развитие в компанията.

Страници: 1 2 3 All

Сподели:

Edno23 Favit Svejo Twitter Facebook Google Buzz Delicious Google Bookmarks Digg