Ръководство за избор на таблети за малкия бизнес   8 места, където да използвате вашите ключови думи   Трансформиране на информацията в знания   Как да намерите перфектния човек за Вашата работа

Ръководство за избор на таблети за малкия бизнес

През тази година на мода в технологичните кръгове са таблетите.

Стив Джобс и Apple започнаха модерната епоха на таблетите с iPad и това се превърна във феномен, който вдъхновява дълъг списък от подражатели и конкуренция. Въпреки че много хора в технологичната индустрия работят за модернизирането на таблетите, това не означава, че всеки таблет е подходящ за вашия бизнес.

Един таблет може да намери много приложения във вашата работа, както и от части може да припокрие компютъра ви. Един таблет може да направи вашия бизнес много по-мобилен. Закупуването на таблет не е само хардуер, това също е избор на мобилна платформа, софтуер. Така че ние също така ще ви предоставим някои насоки за това как да изберете мобилна платформа. Apple IOS не е единствения играч в надпреварата и вече имате по-голям избор от всякога.

Имате ли нужда от таблет?

Отговора на този въпрос не е толкова лесен, както производителите на таблети си мислят. В края на краищата, вашият малък бизнес вероятно вече има преносими компютри и смартфони, нали? Как и къде ще се впише едно ново устройство като таблет?

За някои хора, един таблет е просто трети екран, който ще може да използва потребителя. Това е мнение, споделено от не кой да е, а основателят на Dell, Майкъл Дел. На неотдавнашна конференция, Dell бяха запитани за мнението си по таблетите. Dell отговориха, че виждат таблетите като трети екран (зад бележника и смартфон екрана). Именно затова, Dell не обмислят да създадат много таблетни единици, защото не мислят, че ще се осъществи замяна на компютрите от таблети.

От другата страна, търговците на таблети като Cisco, всъщност виждат техните устройства като замяна на лаптопа. Когато един таблет се свърже с клавиатура, наистина изглежда като преносим компютър. Таблетите обаче нямат същия капацитет на съхранение, както преносимите компютри.

Страници: 1 2 3 All

Сподели:

Edno23 Favit Svejo Twitter Facebook Google Buzz Delicious Google Bookmarks Digg