Ръководство за избор на таблети за малкия бизнес
(част 2)
  Фалшификатите в технологиите продължават да растат

  Решаване на трудните предизвикателства   По-добри резултати: Интегриране на дефектите и проблемите на мениджмънта

Ръководство за избор на таблети за малкия бизнес
(част 2)

В брой 100 на IT Magazine Ви представихме основните факти за нуждата от таблет и за какво хората ги използват. Изложихме и информация за един от най-големите гиганти на пазара за таблети – Apple. Тук продължаваме с останалата част от информацията за избор на таблети за малкия бизнес.

Android

Android мобилната операционна система, подкрепена от Google е друга опция за таблети. За разлика от Apple, обаче, Android  устройствата се предлагат от различни доставчици. Също така за разлика от Apple, всеки продавач може да избере да има различна версия на Android, което може да доведе до объркване на потенциалните несъвместимости при Android устройства за дадено приложение.

В момента има Android устройства на пазара, задвижвани от Android 2.2/2.3 и 3.1/3.2. Android 2.2 и Android 2.3 операционните системи не са проектирани за таблети, макар и различни производители, включително Cisco да са избрали да ги използват за своите Android  таблети. Когато се търсят таблети Android за малкия бизнес, трябва да се разгледат както версията на Android, така и хардуера.

Въпреки огромния брой таблети, тук ще ви представим информация за само за два от тях - BlackBerry PlayBook и HP TouchPads. И двата са предназначени основно за бизнеса.

Страници: 1 2 3 All

Сподели:

Edno23 Favit Svejo Twitter Facebook Google Buzz Delicious Google Bookmarks Digg