Купуването на Motorola: грешка или успех за Google?   6 начина за незабавно подобряване на вашия блог   Таблетите и ползите от тях за бизнеса   Може ли облакът наистина да замени офшорния аутсорсинг?

Може ли облакът наистина да замени офшорния аутсорсинг?

Облакът променя много от работата на компаниите. Но дали облакът елиминира необходимостта от офшорния аутсорсинг? В краткосрочен план, отговорът е „не“. Това е най-вече заради факта, че облакът все още не се е в разгърнал напълно. Въпреки това, като се има предвид настоящият импулс на облака, промяната е неизбежна и е неизбежно въздействието върху офшорния аутсорсинг.

В облак ерата, разделянето между доставчиците на услуги ще се срине, ще се изгради нов модел за аутсорсинг, казва Sadagopan Singam, вицепрезидент на Cloud Computing в HCL Technologies, водеща ИТ компания за офшоринг и разработка на софтуер. „Изчислителните облаци ще помогнат за преместването на фокуса за доставка на бизнес услуги, а не за предоставянето на IT решения. В този процес, това ще даде възможност на нови определения на дадени услуги, сервизни линии и бизнес модели за клиента и доставчика на услугата.“

Страници: 1 2 3 All

Сподели:

Edno23 Favit Svejo Twitter Facebook Google Buzz Delicious Google Bookmarks Digg