Купуването на Motorola: грешка или успех за Google?   6 начина за незабавно подобряване на вашия блог   Таблетите и ползите от тях за бизнеса   Може ли облакът наистина да замени офшорния аутсорсинг?

Таблетите и ползите от тях за бизнеса

За да се възползват напълно от това, което таблетите могат да предложат като конкурентното предимство и възможно най-висока възвръщаемост на инвестициите, е жизнено важно предприятията да действат сега. Те трябва да обърнат внимание на възможностите и предизвикателствата, пред които са поставени.

Според инвестиционната банка Morgan Stanley, таблетите са на път да се превърнат в най-бързо развиващата се категория на мобилните устройства в историята. Приемането им от корпоративните организации, ще доведе до по-бързото и по-широко разпространение на тези устройства. Най-малко две трети от анкетираните IT директори  ще закупят таблети за себе си или за своите служители.

Това е така, защото таблетите дават възможност за незабавен достъп до хиляди уеб приложения. Те вече демонстрират предимствата в портативността, удобството, лекотата на употреба и свързаността. Те са по-малко натрапчиви, отколкото лаптоп компютрите за извличане на информация по време на среща и предлагат по-добро четене на email-и, в сравнение със смартфоните.

В търговията на дребно, асистентите намират таблетите за лесни за използване инструменти с актуализиращи се каталози в реално време, което позволява персонализиране на място при поръчка. Снабдени с четец на карти, таблетите могат да служат и като чисто мобилно устройство. Лекотата, с която таблета  се почиства, го прави идеален инструмент за медицински специалисти, защото може да се носи около болнични отделения и хирургически среди, където има високи стандарти на стерилизация.
Таблетите са несравнима помощ, независимо от това дали ще се използват на строителна площадка, в операционната зала, в петролна рафинерия или в застрахователна компания.

Страници: 1 2 3 All

Сподели:

Edno23 Favit Svejo Twitter Facebook Google Buzz Delicious Google Bookmarks Digg