Купуването на Motorola: грешка или успех за Google?   6 начина за незабавно подобряване на вашия блог   Таблетите и ползите от тях за бизнеса   Може ли облакът наистина да замени офшорния аутсорсинг?

6 начина за незабавно подобряване на вашия блог

Милиони предприемачи днес имат блогове. Това е чудесен начин за бизнеса да предоставя допълнителна информация на потенциалните клиенти. Проблемът е, че съществуват много блогове, които не създават най-доброто впечатление, което може да се направи, а също така и обновяват информацията си твърде рядко. Но не се притеснявайте, има надежда.

Независимо дали вашият блог е скучен или не особено визуално елегантен, той може да работи за вас. Тук предлагаме шест начина, които можете веднага да приложите, за да подобрите Вашия блог:

1. Включете читателите във вашата общност

Мненията на гости винаги са добра идея. Изберете съответната тема и накарайте читателите да пишат по нея. Не само, че ще получите добро съдържание, а можете да получите подкрепа за насърчаване на работата ви.

2. Бъдете упорити

Хората често мислят, че да си упорит е отрицателно понятие, но имайте предвид, че много хора четат вашия блог, тъй като искат да съгласуват мнението си. Така че не се тревожете за хората, които не са съгласни с вас. Винаги ще има някой, който не е съгласен, но тези хора са PR благословия, защото те ще бъдат гласните за вашия блог (вероятно дори ще са повече, отколкото тези, които са съгласни с него).

Страници: 1 2 All

Сподели:

Edno23 Favit Svejo Twitter Facebook Google Buzz Delicious Google Bookmarks Digg