Как да четете данните си?   3 Топ технологии за малкия бизнес   Оцеляването: Постоянно преосмисляне и предефиниране, част I   ‘Правете противоположното’, за да разрешите и най-трудните предизвикателства

Оцеляването: Постоянно преосмисляне и предефиниране, част I

Ако сте IT мениджър, Вие сте напълно наясно, че рязката промяна в бизнеса и технологиите е „нормална“. Въпреки това, в 21-ви век, “ промяната „е всъщност твърде слаб носител на успеха.

Днес, всичко е въпрос на трансформация. Това означава, че не можем да се върнем в миналото и не можем да останем на същото равнище. Вие не можете да разчитате на стари лаври и да не продължавате да правите това, което винаги сте правили – дори е добре да правите всичко перфектно.

Единственият начин за вашата компания да оцелява е непрекъснато да преосмисля и предефинира.

Да преосмисли и предефинира какво? Всичко.

Трансформацията в наши дни е ускорител, увеличава силата на промяната. Предефинирането и преоткриването е начин за овладяване на силата и свързването й към продуктите, услугите, индустрията или кариерата.

В известен смисъл, трансформацията е твърда тенденция, а преоткриването е мека тенденция. Трансформацията се случва навсякъде около нас и за нас, независимо дали искаме или не. Преоткриването от друга страна, ще се случи само, ако ние вземем решение да го направим. Ако не го направим, някой друг ще го направи.

През следващите години, драматичните нови разработки ще идват толкова бързо, от толкова много места и толкова много конкуренти. По време на трансформацията нарушенията се умножават. Единственото решение на тази все по-голяма дилема е да станате експерти в преоткриването на вашите компании, продукти, услуги … по същество всичко, което правите.

Страници: 1 2 3 4 All

Сподели:

Edno23 Favit Svejo Twitter Facebook Google Buzz Delicious Google Bookmarks Digg