Как да четете данните си?   3 Топ технологии за малкия бизнес   Оцеляването: Постоянно преосмисляне и предефиниране, част I   ‘Правете противоположното’, за да разрешите и най-трудните предизвикателства

3 Топ технологии за малкия бизнес

С края на лятото идват и много горещи оферти за малкия бизнес. Ако решите да пазарувате, какво ще си купите? iPad за целия офис? Нови принтери? Факсове, ксерокси или скенери?

Предлагаме Ви три технологии, които ще подпомогнат малкия бизнес. Ако решите да направите ъпгрейд на офиса, тук са изброени няколко достойни претенденти, които всеки малък бизнес трябва да обмисли.

Таблети

Таблетите са най-новата мания за малкия бизнес. Широката гама от все по-мощни варианти драстично намалява необходимостта да се осигурят на служителите персонални компютри, като същевременно увеличава възможностите на мобилния работник. Това е ключово предимство за малкия бизнес. Ново проучване на Intuit разкрива, че 96 на сто от малките анкетирани фирми разчитат на безжични устройства и мобилни технологии във всекидневните им операции.

Тази пролет, Gartner пусна статистика, която показва, че продажбите на компютри са спаднали с 1,1 процента през последната година – вероятно таблетите са фактор за тази промяна. Като по-ниски инвестиционни разходи, които могат да подкрепят бизнес-приятелския софтуер, таблетите са чудесен избор.

Дори по-добре, предлагат се таблети с различни операционни системи. Вие избирате според Вашето предпочитание – Apple IOS, Android, WebOS, Blackberry и Microsoft. Някои производители вече изграждат таблети, които са в състояние да работят с няколко операционни системи едновременно, което прави таблетите по-безпроблемен и по-удобен бизнес инструмент.

Страници: 1 2 3 4 All

Сподели:

Edno23 Favit Svejo Twitter Facebook Google Buzz Delicious Google Bookmarks Digg