Panasonic Toughbook F9   Технологични комикси   Топ 10 на приложенията и устройствата, които завземат бизнеса   Парадоксът – Сигурност срещу Достъп

Топ 10 на приложенията и устройствата, които завземат бизнеса

Някогашните опити да се охраняват корпоративните периметри от неодобрени устройства и приложения стигнаха своя край. Тази битка може да се смята за приключила.

„Работниците усвояват технологиите, които смятат, че ще им помогнат да си свършат работата,” каза Крис Кинг, говорител на фирмата по сигурност Palo Alto Networks. Гари Къртис, главен стратег по технологиите в Accenture, потвърждава това:”Служителите искат да избират какви технологии да използват на работното място. Всъщност, анкета на Accenture сред младото поколение, между тези с възраст между 18 и 27, разкриват, че една-трета желаят не само да използват компютър по собсвен избор, но и да имат достъп до технологични приложения по свой избор – 32 процента и 34 процента респективно.”

В изследване проведено за Unisys, работниците изразяват зашеметяващо служителско желание да плащат за устройствата си ако имат възможност да ги избират. Unisys докладват : „Близо една-трета(32 процента) казват, че са готови да поемат пълните разходи. Двадесет и един процента казват, че са готови да платят до половината от цената, а други 21 процента казват, че те ще доплатят до 30 процента от цената.”

Страници: 1 2 3 All

Сподели:

Edno23 Favit Svejo Twitter Facebook Google Buzz Delicious Google Bookmarks Digg