Microsoft Windows 8: Първи впечатления   30 програми с отворен код, които могат да заменят скъпия Аудио и Видео софтуер   Успехът на последователното управление – бъдете верни на принципите си!   7 промени в сигурността, които IT директорите трябва да направят още сега

Успехът на последователното управление – бъдете верни на принципите си!

В момент, когато разходите за осъществяване на бизнес са критични, в сравнение с много други периоди, едно от най-големите предизвикателства пред много от корпоративните лидери е способността да останат фокусирани и верни на визията на своята организация. Те трябва да направят това достатъчно дълго, за да може след отминаването на финансовия стрес, компанията да продължи изграждането на своята визия. Винаги обаче има изкушения за промяна на политиката на организацията. Въпросът е дали настоящата стратегическа посока, продуктова линия и целеви клиенти са рецепта за успех или точно обратното.

Стандартите за управление са по-критични от всякога. Способността за елиминиране на емоциите, за да се вземат решения въз основа на факти, за разлика от случайни и непоследователни решения, може да бъде разликата между вашата компанията и онези, които загиват. Правилният подход позволява на вземащите решения да се адаптират към променящите се пазарни условия, което ще им позволява да бъдат проактивни.

Истината е, че предприятията трябва да работят в постоянна промяна. Нуждите на съществуващите клиенти, възможността за нови клиенти, преместването и глобализиращия се пазар, новите технологии, новите доставчици и вериги за доставка, непрекъснато променящата се конкуренция – всичко това изисква, една организация да бъде без съмнение по отношение на своята мисия, но и същевременно да не се придържа плътно към всички познати начини за постигане на успех.

Страници: 1 2 All

Сподели:

Edno23 Favit Svejo Twitter Facebook Google Buzz Delicious Google Bookmarks Digg