Panasonic Toughbook F9   Технологични комикси   Топ 10 на приложенията и устройствата, които завземат бизнеса   Парадоксът – Сигурност срещу Достъп

Panasonic Toughbook F9

Защо всички лаптопи не са направени така? Според компанията производител, Panasonic Toughbook F9 е най-лекият лаптоп в 14.1-инчовия клас – 1.6 килограма, не много повече от един нетбук. Тъй като кутията му е направена от магнезиева сплав, той се усеща толкова лек, че може да си помислите, че нещо липсва (може би батерията), но не – всичко е налице и отчетено, включително и оптичният драйв, който липсва при другите продукти в класа (DVD записвачка, разположена под клавиатурата). Всичко е възхитително, от екрана и клавиатурата до готиният кръгъл тъчпад, който ви позволява да превъртате документите с едно докосване.

Продуктовата линия Toughbook е създадена да пренебрегне подскачанията и ударите при пътуване. Въпреки че F9 е класифициран като „средство за бизнес в движение”, тази придобивка е изработена по подобие на военните модели, които могат да оцелеят при условия, в които обикновените лаптопи биха рухнали – от постоянни падания до случайни сядания върху тях. Клавиатурата е създадена така, че да устоява дори и на разлети течности.

Страници: 1 2 3 4 All

Сподели:

Edno23 Favit Svejo Twitter Facebook Google Buzz Delicious Google Bookmarks Digg