Първи впечатления: iPhone 4S срещу iPhone 4   За добро или зло, Apple, Google и Facebook отнемат нашия контрол   Ръководство за оптимизиране на обучителния процес   Софтуерът за управление на риска в предприятието набира популярност

Първи впечатления: iPhone 4S срещу iPhone 4

iPhone 4 без съмнение беше най-успешния смартфон на Apple досега и все още е стандарт, по който съдим всички други смартфони. Новият iPhone 4S има много голямо бъдеще. По-голямата част от новите функции в IOS 5 и iCloud са поделени между двата iPhone, но има още много в новия телефон, коeто оставя благоприятно първо впечатление, въпреки факта, че двата iPhone-а визуално изглеждат идентично.

Wireless

Противоречията около антената на iPhone 4 бяха много големи. Според Apple, iPhone 4S може автоматично да превключва между двете си антени, което ще осигури по-добро качество на разговора – дали антената отново ще бъде проблем, ще разберем по-натам.

iPhone 4S не поддържа 4G, но има много по-бързи 3G скорости – 14.4Mbps за теглене и 5.8Mbps за качване. Хората, които често пътуват до САЩ, ще оценят факта, че iPhone 4S е произведение за GSM и CDMA мрежи, за разлика от iPhone 4, който дойде в две отделни версии за всеки стандарт.

Гласов контрол

Най-новите смартфони Android са с доста сложни способности за диктовка, въпреки че ефикасността до голяма степен зависи от околния шум и скоростта и надеждността на вашата връзка за данни, тъй като действително разпознаването на глас се осъществява от сървърите на Google. За сравнение, iPhone 4 и IOS 4 са ограничени до шепа прости фрази за набиране на телефонни номера чрез глас или управление на възпроизвеждането на музика.

Страници: 1 2 3 All

Сподели:

Edno23 Favit Svejo Twitter Facebook Google Buzz Delicious Google Bookmarks Digg