Ръководство за покупка на смартфон   Топ 10 инструменти за сътрудничество сред малкия и средния бизнес   Технологични тенденции: Глобални разходи в ИТ сферата за 2011   Трансформационната промяна винаги е трудна

Трансформационната промяна винаги е трудна

Да започнете нещо ново винаги е трудно и ви се струва особено рисковано, особено в началото. Трансформационната промяна в IT индустрията засяга все повече хора и всява страх.

Трансформационната промяна е много атрактивна концепция, но много трудно може да се постигне. Най-важният фактор за осигуряване на успешно осъществяване на преобразуването е спонсорството, което трябва да бъде установено на всяко ниво, засегнато от промените.

Без съмнение доставчиците на софтуер не правят нашия път по-лесен вземайки предвид недостатъците на съществуващите решения.

Когато се формираха Федералните мрежи с цел разработването на сигурни приложения и продукти, които могат да защитят потребителските данни, съдържанието и комуникациите срещу най-широко разпространените заплахи на мрежовия софтуер, никой не знаеше до къде ще се стигне. Когато се пуска нов продукт на пазара, всички имат някакви очаквания, в повечето случай са добри, но често съдбата ни изненадва.

Ето някои грешки, които се допускат при пускане на нещо ново на пазара:

Черногледство- В повечето индустрии, скептиците обикновено са точни за известен период от време, но скептиците по отношение на кибер сигурността, винаги са били прави. По този начин, казването, че нещо е „невъзможно“, осигурява удобно и правдоподобно извинение, за да се скрием зад слабите решения. В трансформационната промяна, това, което се разглежда като пречка може да се преобрази във възможност, а това, което изглежда недостоверно или изискващо дълго развитие може да бъде шанс.

Страници: 1 2 All

Сподели:

Edno23 Favit Svejo Twitter Facebook Google Buzz Delicious Google Bookmarks Digg