6 съвета за по-добра мобилна сигурност   Защо вашата компания се нуждае от Google +   За или против книжните документи в офиса   Иновации без граници

Иновации без граници

Apple не измислиха персоналния компютър. Вместо това, Стив Джобс и Стив Возняк взеха назаем иновативните концепции от другите и ги обновиха със своите нови и свежи идеи. Apple господстват на пазара години наред, защото създават креативни и иновационни продукти.

Apple е само един пример за компания, която използва трансгранично сътрудничество, за да вдъхнови и поддържа иновациите. Изследвания, проведени от Института BTM между 2005 г. и 2009 г., установиха многократно, че предприятията с акцент върху иновациите често са по-добре финансово и по-добре могат да устоят на икономическите промени, отколкото тези, които са в застой.

Нека да определим основните понятия за успех:

• трансграничното сътрудничество съществува в среда, където се приемат новите идеи и всеки е добре дошъл да допринесе с каквото може, независимо от неговата позиция или група, или в рамките на предприятието или извън него. Това сътрудничество процъфтява в култура, където бизнеса и технологиите успешно са се сближили и постигат организационните цели и мисии.

• поддържането на иновациите позволява поддържането на висока производителност на състоянието, чрез което една организация става все по-добра по отношение на иновациите във всички аспекти на своята дейност: управление, операции, клиенти и доставчици. Това изисква безпроблемно структуриран подход за управление, който започва с ръководството на борда и главния изпълнителен директор и се свързва през целия път с технологични инвестиции и изпълнение.

Страници: 1 2 3 All

Сподели:

Edno23 Favit Svejo Twitter Facebook Google Buzz Delicious Google Bookmarks Digg