6 съвета за по-добра мобилна сигурност   Защо вашата компания се нуждае от Google +   За или против книжните документи в офиса   Иновации без граници

За или против книжните документи в офиса

Какво се случи с обещанието, че света вече няма да използва хартиени носители? Спомняте ли си този израз? Всички заявиха, че компютрите ще изместят хартията и ще спасят горите. Но подобно на летящите коли, цифровите документи изглежда са повече фантазия, отколкото реалност, тъй като компаниите продължават да се придържат към хартиените документи, дори и след внимателно съхраняване на информацията си върху дигитализирани двойници.

Според Cabinet NG (доставчик на решения за управление на документи), първо трябва да се отделят документите в три категории: оригинали, които трябва да се съхраняват по правни причини; хартия, която искате да запазите, но не е законово задължително и документи, които мислите, че няма да Ви трябват отново без основателна причина.

Очевидно е, че третата категория не е най-съществена. Това понякога са листовки или дипляни на офиса, а може би и покани за Коледното парти от миналата година, но вие въпреки тяхната незначителност държите да ги запазите. Първите две категории са най-опасните зони.

Тенденцията е хартията да запази значението си завинаги. Това, обаче, не е решение за всички, тъй като пространството за съхранение и разходите ще продължават да растат. Което връща въпроса: Кога е безопасно да се унищожи хартията? Няма правилен отговор.

Страници: 1 2 3 All

Сподели:

Edno23 Favit Svejo Twitter Facebook Google Buzz Delicious Google Bookmarks Digg