6 съвета за по-добра мобилна сигурност   Защо вашата компания се нуждае от Google +   За или против книжните документи в офиса   Иновации без граници

Защо вашата компания се нуждае от Google +

Google стартира дългоочакваната функция Google + Pages преди две седмици. Услугата дава възможност на фирми, продукти, марки и организации да използват Google + по начин, който може да подпомогне бизнеса.

Със стартирането, Google обяви, че голям брой от големите марки вече имат свои профили. Тъй като отнема само минута или две, за да се създаде Pages присъствие, много хора се насочиха към него.

Разбира се, както с всяко нещо и тук има критики. Критици като Робърт Скубъл се оплакват от липсата на редакционни документи. Това е основателна критика, тъй като всички чакаха в продължение на месеци за този продукт на компанията, но после някои, които го очакваха се разочароваха. Някои критици казват, че Google + е толкова полезен, колкото и без него и се предполага, че до година, две ще спре да функционира и ще бъде закрит. Една от причините е ниската активност на Google + (което не е вярно) и че собствените кадри на Google дори не използват услугата (което също не е вярно и не би било уместно, ако е вярно).

Тези и други критики ще накарат много компании да изчакат преди да използват услугата. Това обаче  ще бъде огромна грешка.

Ето три причини, поради които вашата компания се нуждае от Pages днес, незабавно, точно сега:

Страници: 1 2 3 All

Сподели:

Edno23 Favit Svejo Twitter Facebook Google Buzz Delicious Google Bookmarks Digg