Изграждане на перфектния ultrabook. Kъде грешат производителите   Пет начина да подобрите вашия уеб сайт

  9 нарастващи заплахи за успеха на Windows 8   Бързата адаптация към желанията на потребителя в IT сектора е цел номер 1

Бързата адаптация към желанията на потребителя в IT сектора е цел номер 1

Основната идея за успех в бизнеса е, че независимо от своя мащаб, организациите имат нужда от бърза адаптация, за да отговорят бързо на променящите се условия.

В днешно време, тъй като икономиката отново е разклатена, изискванията за адаптивност стават все по-разпространени. Правилният отговор в точното време е ключ към получаване на предимство пред конкуренцията. Компаниите се нуждаят от възможност за бързи действия от началото на техните структури.

Но как да постигнем това ниво на гъвкавост, като същевременно се снишаваме в несигурната икономика? Основното средство е подобряване на съществуващите IT инструменти и служители.
IT инструментите не генерират продажби, печалби или адаптация от самите тях, но са средство за осъществяване на тези бизнес цели. Колкото повече време прекарвате в занаяти и създаване на гъвкава работни среда, толкова повече печалба ще има компанията с течение на времето. За щастие, най-активните IT екипи са били движеща сила в практиките и технологиите, които позволяват на техните организации да направят много повече с по-малко.

Конкретни примери на IT-задвижване на производителността включват неща, които позволяват на потребителите да създават свои собствени портали и пространства за сътрудничество, разполагане на идентификационни номера за лесен достъп до всички бизнес приложения, както и осигуряване на незабавни системи за съобщения.

Страници: 1 2 3 All

Сподели:

Edno23 Favit Svejo Twitter Facebook Google Buzz Delicious Google Bookmarks Digg