Пет грешки в социалните медии, които трябва да избягва една StartUp компания   Как да използваме правилните технологии и да увеличим нашата ефективност   Защо е толкова трудно за организациите да се променят?   5 начина да увеличите бюджета за приложения

Как да използваме правилните технологии и да увеличим нашата ефективност

Технологиите на работното място могат да подобрят производителността чрез автоматизиране на множество дейности отнемащи време и разтоварване от задачи, които ви натоварват излишно, например управление  на бюджети и организиране на записи. Собствениците на фирми често разчитат прекалено много на конкретен инструмент или приложение поради това, че е ново или защото това е продукта, който са използвали в продължение на години, което понякога намалява ефективността в организацията.

Тук ще ви представим седем решения за това как можете да  подобрите ефективността в компанията. Тези решения са базирани на проучване сред малкия бизнес, за това кои приложения им спестяват най-много време.

1. Приложения за управление на контактите

Бизнесът често не разполага с информация за връзка с клиентите, която се съхранява в една централизирана система. Вместо това, служителите използват отделни списъци с контакти, разпръснати върху множество приложения като Apple Address Book и популярни услуги за електронна поща, включително Microsoft Outlook и Google Gmail. По този начин се губи време, за да се разбере кой контакт къде е и кой го съхранява.

Решение: Решение, което може да ви помогне в случая е преместване на онлайн контактите в Salesforce, база данни, която може да бъде достъпна от всеки служител, навсякъде, с полета за записване на информация за клиента. Продуктът обаче е платен и варира от $ 5 до $ 25 на потребител на месец, в зависимост от функциите, с които желаете да разполагате.

2. Приложения за социални медии

Дори когато се използват за насърчаване на бизнеса, хората могат да губят време при използването на социални медийни приложения като Twitter, Facebook и LinkedIn, ако те трябва постоянно да прескачат от едната платформа в другата, за да видят кой е споменал фирмата им, кой ги коментира и др.

Решение: Активните социални мрежи използват безплатни приложения под формата на табло за съобщения като TweetDeck или Hootsuite. Таблата предоставят множество услуги за бърз преглед и ще позволят на потребителите да планират в няколко социални мрежи в един и същ момент. Също така помислете за проверка на вашите съобщения на редовни, предварително определени интервали.

Страници: 1 2 3 All

Сподели:

Edno23 Favit Svejo Twitter Facebook Google Buzz Delicious Google Bookmarks Digg