Ръководство за покупки по празниците: Преносими компютри   Ръководство за покупки по празниците: Таблети

  Големите данни изискват задълбочен анализ и нови инструменти   Управление на „големи данни”. Създаване

Ръководство за покупки по празниците: Преносими компютри

Преносимите компютри, ultrabooks и нетбуците са един чудесен начин да изненадате своите близки, семейство и приятели . В тази област имате голям асортимент за избор. Да се гледат 3D филми на преносим компютър, без да се налага да носите очила не е лоша идея, нали? Какво ще кажете за лъскава и елегантна машина, която е лека като перце и работи под Windows? Или може би предпочитате двуядрен процесор и още много нови технологии? Ние ще ви препоръчаме от всички тях.

Независимо дали става дума за вас или някой друг, помислете от какво имате нужда. Дали искате просто да се ровите из интернет или да работите сериозно върху компютъра? А може би за вас е важно да има добра видео карта, защото ще играете игри? Без значение какво искате, ще ви предложим най-добрите варианти във всеки клас.

Тънки и леки


Apple MacBook Air

С цялото уважение към нашите читатели, които са фенове на Windows, просто не може да има дискусия за тънки и леки машини, без да се разгледа Apple MacBook Air. Тези персонални компютри в момента се предлагат в два размера: 11,6 инча и 13,3 инча. И двата размера едва тежат по-малко от 3 килограма. Те изглеждат невероятно добре и са доста стилни.

Под елегантната външност и олекотеното шаси е скрит страхотен хардуер. Тези машини разполагат с Intel Core i5 и i7 процесори, заедно с до 256GB флаш съхранение, до 4 GB DDR3 оперативна памет и Intel HD Graphics 3000. Те също така са оборудвани с два USB 2.0 порта, слот за SD карта (13.3-инчови модели), 802.11b/g/n Wi-Fi, и достъп до Mac App Store на Apple.

Единствената въпросителна за това дали да си купите още сега това устройство е че Apple се готви отново да обнови своята MacBook Air серия през първото тримесечие на 2012 г., което ще включва въвеждането на 15.6-инчовия модел, което е мълвата в тези среди. Може би си заслужава да се изчака месец или два?

Цени:

MacBook Air 11″ – 1859 лв

MacBook Air 13″ – 2360 лв

Страници: 1 2 3 All

Сподели:

Edno23 Favit Svejo Twitter Facebook Google Buzz Delicious Google Bookmarks Digg