Ръководство за покупки по празниците: Преносими компютри (част 2)   Ръководство за покупка по празниците: Таблети (част 2)

  Управление на „големи данни”. Съхранение   Как да променим корпоративното мислене. Свързаност между IT и бизнеса

Ръководство за покупка по празниците: Таблети (част 2)

В брой 118 на IT Magazine Ви представихме първата част от колекцията от таблети, които можете да подарите на свой близък, а защо не и на самите Вас. Тук продължаваме и с останалите водещи таблети на световния пазар.

Touchscreen – таблети

Списъкът на потенциалните таблети със сензорен екран е огромен в сравнение с броя на този с клавиатура и в този списък ще ви дадем някои предложения за Коледни и новогодишни подаръци.

Apple iPad 2

Не можем да говорим за „таблети“ без имаме на ум „iPad“ и именно втората серия на тези известни таблети на Apple. Това устройство разполага с камера за видеоразговори, което ще ви даде възможност за комуникация с приятелите и роднините, които са далеч. Хардуерно, този таблет ви дава двуядрен  1GHz  процесор, PowerVR GPU и 512 MB оперативна памет. В тази втора версия на таблета вие ще сърфирате в интернет по-бързо и ще имате в ръцете си повече приложения, отколкото на класическия iPad 1.

iPad 2 е по-тънък от iPhone 4 и до 15% по-лек от iPad 1. Apple успя да осъвремени марката iPad без значително повишаване на цената.

Цена:

Apple iPad 2 Wi-Fi 16GB  – 949лв

Apple iPad 2 Wi-Fi 32GB  – 1149лв

Apple iPad 2 Wi-Fi 64GB  – 1349лв

———————————————

3G модели:

Apple iPad 2 Wi-Fi 3G 16GB  – 1199лв

Apple iPad 2 Wi-Fi 3G 32GB  – 1399лв

Apple iPad 2 Wi-Fi 3G 64GB  – 1599лв

Страници: 1 2 3 All

Сподели:

Edno23 Favit Svejo Twitter Facebook Google Buzz Delicious Google Bookmarks Digg