Ръководство за покупки по празниците: Преносими компютри (част 2)   Ръководство за покупка по празниците: Таблети (част 2)

  Управление на „големи данни”. Съхранение   Как да променим корпоративното мислене. Свързаност между IT и бизнеса

Ръководство за покупки по празниците: Преносими компютри (част 2)

В предишния брой Ви представихме няколко от най-добрите предложения на пазара на преносими компютри. Тук продължаваме с останалата част от нашата колекция.

Asus Eee PC 1025C или Samsung N102S


В днешно време е претрупано с нетбуци,  а сега по празниците и с промоции около тях. Но кое да изберем? Всички марки се състезават, коя ще пусне по-добър и по- евтин нетбук, а по този начин ще срещнем и много сходни устройства. Asus и Samsung излизат с нови нетбуци, построени около Cedar Trail платформата на Intel, като и двете марки предлагат атрактивни цени.

Въпреки че в това ръководство наблягаме основно на предложения, които можете да закупите в България, нямаше как да не включим тези впечатляващи устройства пуснати на пазара, буквално преди дни. В България все още не се предлагат за покупка, но ако имате познат  в САЩ, то определено тези нетбуци си заслужават Вашето внимание.

Двете устройства са много сходни, но все пак има макар и малка разлика. Условно, Asus има леко предимство, въз основа на цената си от 249$. Eee PC 1025C разполага с 10.1-инчов дисплей, Intel Atom N2600 (1.66GHz) процесор, 2GB оперативна памет, до 500GB твърд диск, 802.11b/g/n Wi- Fi, Bluetooth, HDMI и USB 3.0 портове. Ще има и 1025CE модел с N2800 (1.83GHZ) за $ 279.

Нямаме търпение устройствата да навлязат официално и в България.

Страници: 1 2 3 All

Сподели:

Edno23 Favit Svejo Twitter Facebook Google Buzz Delicious Google Bookmarks Digg