Какво се случи в IT сектора през 2011 година   Топ 10 технологични тенденции за 2012 г.   Топ 100 на Android приложенията през 2011 г.   7 горещи Cloud Computing тенденции за 2012 г.

Топ 100 на Android приложенията през 2011 г.

Предпочитаните от повечето потребители приложения за Android през 2011 г., включително приложения за търсене, комуникация, водене на записки, архивиране, пътуване и други промениха нашите виждания за мобилния свят през 2011г.

Тук Ви представяме списък на 100 от най-добрите приложения на Android за 2011 г., която класация се надяваме да Ви помогне да заредите вашето устройство с екстри, за които до този момент не сте знаели, че ги има.

1) MyBackup Pro С това приложение можете да създавате резервни копия на всички важни данни на телефона си в SD Card или онлайн защитени RerWare сървъри. След това можете да възстановите данните на всеки телефон, тъй като MyBackup Pro се поддържа, независимо от платформата. Платено приложение: $ 4,99.

2) CacheMate for Root Users CacheMate ви позволява да изчистите кеш паметта от всички приложения само с едно кликване. Можете дори да го настроите за автоматично изчистване на кеш паметта по график: от веднъж на час до веднъж на няколко дни. Изисква Root. Платено приложение: $ 1.

3) ASTRO File Manager Това приложение може да бъде от съществено значение. Това е пълнофункционален файлов мениджър, който ви позволява да преглеждате и управлявате файловете на вашия Droid, без да се налага да го включите в компютъра. Можете дори да го използвате, за да архивирате вашите Android приложения на SD картата ви. Платено приложение: $ 2,99.

4) Skifta Това приложение превръща вашето Android устройство в глобално дистанционно управление. Сертифициран от Алианса на Digital Living Network (DNLA), Skifta позволява на вашето Android устройство, потока от медии да се включи към всяко DNLA устройство, включително телевизори, стереоуредби, персонални компютри и Sony PlayStation 3. Безплатно.

5) The Weather Channel Бъдете в крак с всичко, което трябва да знаете за времето с това приложение. То разполага с часови, 36-часови и 10-дневни прогнози и видео на живо от телевизионния канал. Безплатно.

Страници: 1 2 3 4 5 All

Сподели:

Edno23 Favit Svejo Twitter Facebook Google Buzz Delicious Google Bookmarks Digg