4 големи промени, пред които е изправен интернет през 2012 г.   10 езика за програмиране, които биха могли да разтърсят IT   Топ 100 на Android приложенията през 2011 г. (част втора)   Три тенденции, които определят мобилните компютри

Топ 100 на Android приложенията през 2011 г. (част втора)

Предпочитаните от повечето потребители приложения за Android през 2011 г., включително приложения за търсене, комуникация, водене на записки, архивиране, пътуване и други промениха нашите виждания за мобилния свят през 2011г.

Тук Ви представяме втората част от нашият списък на 100-те най-добри приложения на Android за 2011 г. Надяваме се тази класация да Ви помогне да заредите вашето устройство с екстри, за които до този момент не сте знаели, че ги има, както и да ви подпомогне в избора на приложения за мобилното устройство. Ако сте пропуснали първата част от колекцията, то можете да я намерите тук.

26) Handcent SMS Handcent SMS изпраща текстови съобщения, като включва пълна поддръжка за SMS и MMS. Приложението съдържа и опции за изпращане, архивиране и възстановяване на SMS и MMS. Други характеристики включват възможността да персонализирате визията с теми, както и включва опции за филтриране на спам. Безплатно приложение.

27) Thinking Space е приложение за картографиране, което ви позволява да визуализирате, структурирате и класифицирате. Можете да създадете възли, да добавите бележки към тях и да ги подредите, всичко с изключително лесен потребителски интерфейс. Картите, които се създават с това приложение също са съвместими с PC-базираните Xmind и Freemind. Безплатно приложение.

Страници: 1 2 3 4 5 All

Сподели:

Edno23 Favit Svejo Twitter Facebook Google Buzz Delicious Google Bookmarks Digg