Ревю: Lenovo ThinkCentre M90z   Преглед на нетбук: Toshiba Mini NB305   Специален доклад: Преход на вашата организация към Ерата на Комуникацията (част 3)   Как стратегически да управляваме технологичните инвестиции

Специален доклад: Преход на вашата организация към Ерата на Комуникацията (част 3)

Визуална комуникация

За разлика от традиционните видео конференции, визуалната комуникация използва настолни компютри, лаптопи или смартфони за провеждане на бърза видео конферентна връзка с един или повече хора, където и да е, когато и да е. Пътуващите, които са далеч от дома, използват за целта лаптопите си на места с безжичен достъп до интернет и безплатен софтуер като Skype и AIM, за да комуникират със семейството и приятелите си. В бизнеса се разкрива силата на визуалната комуникация, с цел да се подобри връзката с търговските представители, бизнес партньорите и клиентите. Запитайте се: Бихме ли могли за използваме визуална комуникация, за да подобрим комуникацията на вътрешно и външно ниво?

Чрез използването на технологията на социалните мрежи, компаниите могат да подобрят комуникацията, сътрудничеството, разрешаването на проблеми, както и да получат конкурентно предимство на ниска цена. И тъй като много от тези средства са безплатни или почти безплатни, те са подходящи за организации от всякакъв размер.

Колкото по-рано възприемете тези средства и започнете да ги използвате, толкова по-бързо ще подобрите способността си да комуникирате и да споделяте информация по начин, който генерира действия във отсрещната страна.

Страници: 1 2 3 All

Сподели:

Edno23 Favit Svejo Twitter Facebook Google Buzz Delicious Google Bookmarks Digg