Убийците на настолните компютри: минало, настояще и бъдеще   5 причини, поради които лаптопите са по-добри от таблетите и смартфоните   7 горещи мобилни тенденции за 2012 г. (част 2)   50 Android приложения за персонализиране на вашия смартфон

50 Android приложения за персонализиране на вашия смартфон

Android приложенията могат да ви помогнат да удължите живота на батерията, да подобрите комуникацията, да оптимизирате RAM паметта или по друг начин казано – да се повиши производителността на вашия смартфон.

Търсите  приложения за Android, за да персонализирате Вашия смартфон? Не търсете повече. Ето списък на 50 приложения, които трябва да бъдат на вашия смартфон.

1) Amazon AppStore for Android
Тази алтернатива на магазин за Android приложения е нова, но бързо завладя света. Тя може да ви даде различни приложения всеки ден. Безплатно приложение.

2) Stats Free
Това приложение ви позволява да следите използването на данни от вашето устройство Android. То дори може да ви предупреди, ако сте на път да надхвърлите ограниченията за употреба или да изключи мобилни данни, ако е необходимо. Безплатно приложение.

3) LastPass Password Manager Premium
Използвате повече пароли, отколкото можете да следите? Това приложение може да бъде точно това, от което имате нужда. Това е един сигурен генератор на пароли, който сигурно синхронизира вашите пароли във всички браузъри и устройства и автоматично попълва формуляри на всички сайтове. Приложението е безплатно, а услугата струва $ 1 на месец.

4) Llama – Location Profiles
Искате ли вашия телефон да промени поведението си въз основа на това къде се намирате? Не търсете повече от това приложение. То може да промени звъненето на телефона ви и тоновете на звънене и множество други настройки, на базата на вашето местоположение. Безплатно.

5) Tasker
Това приложение автоматизира почти всеки процес на вашето устройство. Например, бихте могли да настроите устройството си, да бъде в тих режим, когато е поставен  с лицето надолу и да се превключва обратно към предишното си състояние, когато го вземете. Платено приложение: $ 6,49.

Страници: 1 2 3 4 5 All

Сподели:

Edno23 Favit Svejo Twitter Facebook Google Buzz Delicious Google Bookmarks Digg