Как да подобрите готовността за възстановяване след бедствие?   5 причини, поради които таблетите са по-добри от смартфоните и лаптопите   50 Android приложения за персонализиране на вашия смартфон (част 2)   Linux 3.2 Kernel: За какво да помислите преди обновяване?

50 Android приложения за персонализиране на вашия смартфон (част 2)

В брой 124 на IT Magazine Ви представихме 25 приложения, с които можете да персонализирате Вашето мобилно Android устройство. Тук продължаваме и с останалата част от колекцията.

26) Google Chrome to Phone
Искате да стартирате Google Chrome браузъра от вашия компютър? Това приложение ви позволява споделяне на линкове, карти и текстови файлове между вашия компютър, използващ  Chrome и телефонът ви. Безплатно приложение.

27)  GDocs for Android
Този редактор за Google документи позволява да създавате, редактирате, преглеждате, изпращате документи и да ги синхронизирате с вашия профил в Google Docs. Безплатно.

28) Exchange for Android
Това приложение предлага синхронизация Exchange / Outlook за вашия Android! Приложението работи с Exchange 2003/2007 и ви позволява да синхронизирате електронна поща, контакти и календар. Той е достъпен за безплатна пет-дневна пробна версия. След това лиценза струва $ 19,99.

29) SMS2PC
Това приложение автоматично препраща SMS съобщения на вашия компютър, ако работите върху него, така че не трябва да търсите къде е вашия телефон. Можете да отговаряте на съобщения и да създавате нови такива от адресната книга на Android. Заплащане: $ 2,50

30) Dropbox
Dropbox е клиент за Dropbox облак услугата за споделяне, съхраняване на файлове. Приложението прави лесно получаването на файлове на вашия телефон без изрично синхронизиране. Може да добавяте файлове към него от някой от компютрите си и след това да имате достъп до тях от всеки друг компютър или телефон. Безплатно.

Страници: 1 2 3 4 5 All

Сподели:

Edno23 Favit Svejo Twitter Facebook Google Buzz Delicious Google Bookmarks Digg