5 горещи оферти за софтуерни разработчици   Използвайте Facebook Timeline за насърчаване на вашия бизнес   60 фантастични безплатни Android приложения (част 2)   55 безплатни програми, които могат да заместят скъпите графични- и фото- инструменти

Използвайте Facebook Timeline за насърчаване на вашия бизнес

Facebook вече внедри за всички потребителски профили  новия изглед на своята секция Timeline, представящa всичко случващо се около даден потребител. Бизнес страниците на Facebook не са засегнати (поне не още), но вашата компания може да се възползва от тази промяна.

Всичко това е преди всичко една козметична промяна на формата за показване на съдържанието на профилите във Facebook. Промените правят по-ангажиращо Facebook съдържанието и излагат цялата история на даден потребител, както и Facebook мненията в хронологичен ред, което прави по-лесно достигането до по-стар материал.

По много начини, новото оформление ще бъде добре дошло за бизнес страниците на Facebook. За сега, най-малко, бизнесът може да се възползва от характеристиките на новия Timeline, но въпреки това, тук ще Ви представим няколко съвета, от които може да се възползвате, когато новия Timeline завладее и бизнес страниците във Facebook.

Направете привлекателна вашата обложка

В горната част на Facebook Timeline има голямо изображение на банер. Тази обложка се различава от картината, свързана с профила във Facebook, която е в особено умален размер.

Повечето хора вероятно ще публикуват снимка на децата си, тяхното куче, или красив залез. Все пак, това е шанс да направите първото мнение за вас положително. За добро представяне на Вашата компания, използвайте изображение на логото на фирмата, картина на бизнеса или снимка с екипа и вашите служители.

Вие можете да предлагате някакъв стимул за тези, които доброволно „рекламират“ вашата фирма в тяхната обложка – колкото повече, толкова по-добре, за да може вашата марка да получи по-голяма аудитория във Facebook.

Страници: 1 2 3 All

Сподели:

Edno23 Favit Svejo Twitter Facebook Google Buzz Delicious Google Bookmarks Digg