9 начина как Google + може да помогне на бизнеса ви   Какво може да очакваме от Windows 8?   BMC Cloud Boot Camp: Подсигуряване на IT и осигуряване на облак проекти   55 безплатни програми, които могат да заместят скъпите графични- и фото- инструменти (част 2)

BMC Cloud Boot Camp: Подсигуряване на IT и осигуряване на облак проекти

Инженерите, които движат технологиите на пазара изглежда забравят, че хората са от решаващо значение за процеса на приемане и че те не обичат да се правят генерални промени.

Повечето компании, които създават нови технологии, реализират даден продукт и след това почват да търсят начини за привличането на повече клиенти. BMC предприема уникален, различен и поне засега, много по-успешен път. Те не просто помагат за мобилизиране на продукта. Те помагат продукта да се продава на потребителите.

Проблемът ?

Опасенията в една фирма се фокусират върху скоростта и изпълнението на определен набор от задачи, като например ресурси, технологични ограничения, както и сигурността. Като се сметнат времето и парите, които ще се похабят, много фирми предпочитат да се занимават с нещо друго. Крайният резултат обикновено е закъснял продукт, който изисква голямо количество допълнителна работа, отколкото иначе би била необходима, ако беше замислен по-добре.

Страници: 1 2 3 All

Сподели:

Edno23 Favit Svejo Twitter Facebook Google Buzz Delicious Google Bookmarks Digg