9 начина как Google + може да помогне на бизнеса ви   Какво може да очакваме от Windows 8?   BMC Cloud Boot Camp: Подсигуряване на IT и осигуряване на облак проекти   55 безплатни програми, които могат да заместят скъпите графични- и фото- инструменти (част 2)

Какво може да очакваме от Windows 8?

Сега е добър момент да се разгледа това, което знаем и не знаем за предстоящата операционна система на Microsoft, и какво можем да очакваме на 29 февруари на Mobile World Congress (MWC), когато ще бъде представена Windows 8 Consumer Preview версията на очакванта с нетърпение операционна система.

Windows 8 се смята като жизнено важен ход на „Майкрософт“ в компютърната индустрия след бързото приемане на мобилните платформи. За да може Windows 8 да има предимства в корпоративната среда, в системата трябва не само да се добавят нови възможности, но също така тя да се преобрази и да може да се  използва в едно тъч скрийн-съвместимо устройство, което  е лесно преносимо. Всичко това, трябва да бъде направено така, че да удовлетвори потребителите.

Какво да очакваме от Windows 8 Consumer Preview?

Microsoft не се опитва да ви убеди да ъпгрейднете всичко на вашите персонални компютри с Windows 8. Точно обратното – през миналата седмица, генералния мениджър на Microsoft за връзки с инвеститорите, Bill Koefoed, изнесе кратка беседа на технологична конференция, където той сподели: „Една трета от фирмите са модернизирани за Windows 7 ….  За предприятията, пътят към Windows 8 е чрез преминаване през Windows 7″.

„Consumer preview “ е малко погрешно название. Това е сравнително стабилна, почти пълна версия на x86/x64 на Windows, която ще бъде представена на 29 февруари. Microsoft вече е далеч от точката, където могат да бъдат направени съществени промени.

Windows за ARM (WOA) първоначално ще достигне до избран кръг от хора, като все още няма никаква информация за това, кога ние, обикновенните потребители ще можем да го видим. Ние знаем, че Qualcomm, NVIDIA и Texas Instruments работят върху WOA устройства – вероятно таблети, може би дори и сензорни нетбуци, което също е доста вероятно.

Страници: 1 2 3 All

Сподели:

Edno23 Favit Svejo Twitter Facebook Google Buzz Delicious Google Bookmarks Digg