9 начина как Google + може да помогне на бизнеса ви   Какво може да очакваме от Windows 8?   BMC Cloud Boot Camp: Подсигуряване на IT и осигуряване на облак проекти   55 безплатни програми, които могат да заместят скъпите графични- и фото- инструменти (част 2)

9 начина как Google + може да помогне на бизнеса ви

Този месец, броят на Google +  потребителите достигна 100 милиона. Много от анализаторите прогнозират, че до края на 2012 г. числото на Google + потребителите ще надхвърли 400 милиона. Кои са тези хора? Много от тях са вашите клиенти, партньори и медийни специалисти или потенциални такива. Google +  може да помогне на вас и вашия бизнес да се свържете по-лесно с важните за вас партньори и клиенти.

Но тук идва въпроса, защо да изпробвате Google +, особено ако вече използвате Facebook и Twitter за социален маркетинг? Ще ви представим девет причини за това как Google + може да помогне на бизнеса ви.

1. Ще подобрите Вашата откриваемост

Коя компания смятате, че ще се класира по-високо в търсачката на Google – компания, която използва Google + или компания, която използва Facebook? (това разбира се е риторичен въпрос). SEO специалистите обясняват точно това – ако дадена фирма е регистрирана в Google+, тя излиза доста по-напред в търсачката на Google. Клиентите и потенциалните клиенти често търсят име на фирма, като избора им се основава на това, коя фирма е по-високо в класацията. По този начин Google +  ще ви помогне да сте по-често на върха.

2. Плюс за сътрудничеството

Google + е задължителна опция за шефовете на IT отделите, които се опитват да насърчават сътрудничеството. Социалните инструменти като Google +  ще ви помогнат бързо и лесно да кореспондирате и обменяте информация [документи, изображения и т.н.], което дава възможност за по-висока производителност на Вас и Вашия бизнес.

Страници: 1 2 3 4 All

Сподели:

Edno23 Favit Svejo Twitter Facebook Google Buzz Delicious Google Bookmarks Digg