Нов дигитален спам : Кой как се опитва да ви измами и как да го избегнете (част 2)   Коя система за управление на съдържанието (CMS) е подходяща за Вашия бизнес?   Възходът на екстремните iPhone конкуренти (част 2)   Ръководство за покупка: Мрежи за доставка на съдържание (CDN)

Възходът на екстремните iPhone конкуренти (част 2)

Много от конкурентите на iPhone са наистина страхотни телефони с невероятни екрани, невероятни камери, мощни процесори и усъвършенствани потребителски интерфейси. Но все още – iPhone властва на пазара. Какво ще е необходимо, за да спре силата на iPhone? В миналия брой ви представихме две наши предложения. Ето и останалите:

ASUS Padfone

Ключово предимство: Това е телефон, таблет и лаптоп в едно!

Смартфон електрониката е по-мощна, дори от тази на таблетите преди няколко години.

ASUS Padfone предствалява смартфон, който се включва в таблет с екран със същия размер като на iPad (10.1 инча). Когато направите това, телефонът вече се превръща в двигател за мулти-тъч таблет.

Padfone се възползва от преимуществата на новата версия на Android – Ice Cream Sandwich, за да променя размера на работния екран по оптимален начин според големината на работния дисплей. Padfone е доста тънък – дебелината му е 8.9mm и е доста лек. Потребителите имат възможност да добавят и клавиатура към тялото на таблета. С нея, устройството се превръща в ноутбук. Така това устройство се конкурира и с Windows компютрите.

Padfone заедно с неговите аксесоари изглежда като едно много интересно и различно устройство. Множеството аксесоари позволяват на потребителите да го използват като смартфон, таблет или ноутбук, според нуждите им в момента. Въпреки че още няма конкретна цена на устройството, ASUS Padfone с всички екстри в себе си, със сигурност ще бъде по-евтин, отколкото да си купите iPhone, iPad и MacBook Air.

Padfone трябва да бъде пуснат в продажба през лятото.

Страници: 1 2 3 All

Сподели:

Edno23 Favit Svejo Twitter Facebook Google Buzz Delicious Google Bookmarks Digg