Нов дигитален спам : Кой как се опитва да ви измами и как да го избегнете (част 2)   Коя система за управление на съдържанието (CMS) е подходяща за Вашия бизнес?   Възходът на екстремните iPhone конкуренти (част 2)   Ръководство за покупка: Мрежи за доставка на съдържание (CDN)

Коя система за управление на съдържанието (CMS) е подходяща за Вашия бизнес?

Системата за управление на съдържанието (CMS – Content Management System) е грабнакът на вашия сайт. Когато се стигне до избор на система за управление на съдържанието, то Вие ще се нуждаете от стабилна платформа, която ви позволява да редактирате съдържанието и да управлявате множество документи, както и множество инструменти за администриране и дизайн.

Според Кейтлин Рийди, главен анализатор в агенцията за пазарни проучвания 451 Research, приемането на CMS с отворен код в предприятията  от 2005 г. насам е нарастнало значително, което води след себе си и до увеличаване на CMS проектите, които са с отворен код. CMS системите вече се приемат много по- лесно в големите предприятия и хората са по – информирани във връзка с това какво се предлага.

„В някои организации, често има убеждение, че трябва да има търговски договор за поддръжка на софтуера с отворен код. В същото време, има някои големи организации с технически екипи, които просто теглят Drupal или друг CMS с отворен код и изобщо не се занимават“, казва Кейтлин.

Малките предприятия могат да намерят система за управление на съдържанието, която е с отворен код и е финансово съобразена с нуждите им. Малкия бизнес може да създаде уеб сайт, без да се нуждае от сключването на комерсиални контракти. За целта е необходимо единствено да наеме разработчик, който е запознат с използването на някои от най-известните CMS системи като Drupal, Joomla  и WordPress. Тук ще Ви представим  подробности за трите системи за управление на съдържанието, както и коя от тях да използвате за съответните цели,които имате.

Страници: 1 2 3 All

Сподели:

Edno23 Favit Svejo Twitter Facebook Google Buzz Delicious Google Bookmarks Digg